'AMBITIEUZE ONDERNEMERS EEN UNIEK BUSINESSPLAN BIEDEN'

Ondernemers die graag een stap voorwaarts willen zetten kunnen tegen een gunstig tarief hun businessplan/ondernemingsplan laten ontwerpen. De website www.maakmijnbusinessplan.nl is begin dit jaar gelanceerd door initiatiefnemer Patrick de Bruin.

''Patrick, waarom help je ondernemers niet bij het opstellen van een businessplan?'', deze klantvraag zal De Bruin nooit vergeten. Vanaf dat moment zijn de voorbereidingen begonnen tot een websiteontwerp. 'Een schooldocent had vroeger ook wel eens gezegd dat plannen schrijven voor mij geen enkel probleem is, ik had hier verder niet over doorgedacht'. De Bruin heeft voorheen ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van bedrijfsonderzoek en het opstellen van organisatieplannen.

Volgens De Bruin is een professioneel businessplan in deze tijd essentieel om belanghebbenden(bank, investeerders, leveranciers, personeel of klanten) over de streep te trekken. 'Uw idee moet onderbouwd en passend zijn, belanghebbenden moeten zich achter uw idee kunnen scharen door een uniek concept. Deze kans krijgt u maar één keer'.

De website biedt op dit moment haar diensten met éénmalige introductiekorting aan voor bestaande organisaties en startende ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website: www.maakmijnbusinessplan.nl.

Onderdeel: www.toekomstkoers.nl - T: 06-54976692 - KvK: 24308873

Maak een gratis websiteWebnode